+40 744 241 122

Postat în 20 aprilie 2020

Vrei să cumperi un apartament cu 2 camere în Arad?

Datorită circumstanțelor, în ultima perioadă stai acasă mai mult decât oricând. Ai ajuns chiar și să lucrezi de acasă, deci livingul s-a transformat automat și în birou. Dacă simți nevoia de mai mult spațiu și vrei să cumperi un apartament cu 2 camere în Arad, ai ajuns în locul potrivit.

Acum trebuie doar să iei în considerate toți factorii pentru a lua decizia finală. În ce cartier ți-ai dori să locuiești? Unul central, aproape de toate punctele de interes sau le preferi pe cele mai liniștite, din apropierea parcurilor?

Spațiul de parcare este o altă opțiune pe care nu trebuie să o pierzi din vedere. Notează acest punct pe lista ta de întrebări când vrei să cumperi un apartament cu 2 camere în Arad.

Să trecem la dotări. Poți opta pentru apartamente mobilate sau nemobilate, finisate sau nu, cu termopane, centrală și aer condiționat.

Totul depinde doar de nevoile tale. Dacă vrei să cumperi un apartament cu 2 camere în Arad, la Rig Imobiliare găsești modelul potrivit.

 

2 camere
1 baie
90 mp

RIG Imobiliare vă ofera spre achiziție un apartament cu 2 camere în cartierul ARED UTA. Apartamentul se află la etajul 1, are suprafață construită de 90 mp și uti...

77.000,00 €
Vezi detalii
2 camere
1 baie
92 mp

Dacă îti dorești să locuiești la bloc, dar în același timp să te bucuri de liniște, curte cu grătar, cu piscină, departe de agitația urbană, atunci acest apartament...

69.000,00 €
Vezi detalii
2 camere
1 baie
105 mp

RIG Imobiliare vă oferă spre achizitie un apartament cu 2 camere la casa în zona Alfa. Apartamentul este compus din hol, bucatarie,  2 dormitoare,  baie,  balcon, camara....

56.000,00 €
Vezi detalii
← Înapoi la articole