+40 744 241 122

Postat în 20 aprilie 2020

Vrei să cumperi un apartament cu 2 camere în Arad?

Datorită circumstanțelor, în ultima perioadă stai acasă mai mult decât oricând. Ai ajuns chiar și să lucrezi de acasă, deci livingul s-a transformat automat și în birou. Dacă simți nevoia de mai mult spațiu și vrei să cumperi un apartament cu 2 camere în Arad, ai ajuns în locul potrivit.

Acum trebuie doar să iei în considerate toți factorii pentru a lua decizia finală. În ce cartier ți-ai dori să locuiești? Unul central, aproape de toate punctele de interes sau le preferi pe cele mai liniștite, din apropierea parcurilor?

Spațiul de parcare este o altă opțiune pe care nu trebuie să o pierzi din vedere. Notează acest punct pe lista ta de întrebări când vrei să cumperi un apartament cu 2 camere în Arad.

Să trecem la dotări. Poți opta pentru apartamente mobilate sau nemobilate, finisate sau nu, cu termopane, centrală și aer condiționat.

Totul depinde doar de nevoile tale. Dacă vrei să cumperi un apartament cu 2 camere în Arad, la Rig Imobiliare găsești modelul potrivit.

 

2 camere
1 baie
67 mp

Rig Imobiliare are placerea de a va oferi spre vanzare aceasta proprietate! Apartamentul, se afla la UTA, la etajul 4, cu vedere panoramica spre Piata Uta, fiecare pas in...

65.000,00 €
Vezi detalii
2 camere
1 baie
53 mp

RIG Imobiliare va propune spre vanzare un apartament situat in zona UTA. Imobilul este compus din: living, dormitor, baie, bucatarie, suprafata construita 53 mp, etaj 4/5...

40.000,00 €
Vezi detalii
← Înapoi la articole