+40 744 241 122

Case noi de vanzare in Aradul Nou in Toscana Residence

RIG Imobiliare promotor de vanzare al proiectului TOSCANA RESIDENCE ARAD, cel mai nou cartier rezidential, va propune spre vanzare case TIP DUPLEX sau INSIRUITE situate in zona Aradul Nou.

TOSCANA RESIDENCE ARAD este un proiect in curs de dezvoltare, care se adreseaza persoanelor, familiilor care doresc un mod de viata diferit fata de tendintele actuale. Acest cartier rezidential ofera intimitate, siguranta si spatiu generos pentru viitorii proprietar, prin imobilele spatioase respectiv prin spatiile verzi si de agrement, toate in stil toscan.

Acest ansamblu rezidential datorita pozitionarii bune, dispune de iesiri catre principalele bulevarde ale orasului, catre autostrada A1 si are accese facile catre scoli, gradinite, centre comerciale.

CARACTERISTICI:

Ansamblul rezidential cuprinde 2 tipuri de imobile:

12 case (24 locuinte) tip duplex

32 case insiruite

Suprafata construita imobile intre 119 -134 mp

Suprafata terenuri intre 250 – 700 mp

ALTE INFORMATII:

Distributia interioara a caselor este proiectata de forma ca beneficiarii pot opta si personaliza casa dupa necesitatile proprii. Suprafetele de teren aferente fiecarei case in medie de 250 m2, sunt astfel incat, fiecare locuinta beneficiaza de o gradina proprie si o parcare pentru 2 masini.

Fundatia si structura sunt realizate din beton armat conform normelor in vigoare si zidarie portanta confinata, fiind constituite din stalpisori (samburi), centuri si plansee din beton armat.

Inchiderile si compartimentarile sunt realizate in parte din blocuri ceramice ca pereti portanti, completate  de pereti neportanti si diferite alte tipuri, conform pozitiei si dimensiunii fiecarui perete in parte.

Ferestrele si usile sunt realizate in stilul si designul “Toscan”, sticla fiind cu camera de aer de tip termopan. Obloanele la ferestre sunt realziate astfel incat, acestea sa functioneze ca un bloc unitar cu fereastra, asigurand o fiabilitate ridicata. Usa de acces este metalica monobloc, sporind siguranta locuintei, iar usile de interior sunt de asemenea  monobloc.

Terasele deschise sunt prevazute cu hidroizolatii si termoizolatii de rezistenta mare la intemperii, fiind placate cu gresie antiderapanta.

Instalatiile electrice sunt de joasa tensiune, ce acopera intreaga necesitate a locuintei in conformitate cu normele in vigoare si la standardele secolului XXI. Toate circuitele electrice sunt prevazute cu protectii electrice corespunzatore. Mecanismele, intrerupatoarele, prizele si panoul electric, sunt instalate si pozitionate, conform normelor in vigoare. In proiect sunt prevazute de asemenea, circuite de curenti slabi in vederea transmiterii de date, telefonie si televiziune.

Instalatii termice: incalzirea se realizeaza in intreaga locuinta cu o centrala termica individuala, calorifere, iar baile sunt dotate cu calorifere port-prosop.

Finisaje Interioare: in zonele umede pardoselile vor fi din gresie, respectiv faianta pentru pereti, parchet laminat pentru living, dormitoare si zonele de tranzit. Obiectele sanitare moderne, cada de 180 cm, toaleta si lavoar fiind din aceeasi gama si design, robinetaria propusa in proiect este cromata si rezistenta la uzura.

Finisaje exterioare: pardoselile, treptele si contratreptele sunt placate cu gresie antiderapanta. Termosistemul complet cu o grosime de 10 cm, care include toate straturile prevazute in normele de termoizolare, rezolvand integral izolarea si transferul termic.

Utilitati: retea de gaz, retea de apa, retea de canalizare, retea de energie electrica (monofazata si trifazata), strazi asfaltate.

PRET:  casa insiruita – 74.990 euro (5% TVA inclus)

             casa duplex  –  79.989 euro (5% TVA inclus)

TELEFON: 0744241122   0746264422  

Utilități:

  • Energie electrică
  • Centrală proprie
  • Apă
  • Canalizare
  • Gaz
  • Geamuri termopan
  • Ușă metalică