+40 744 241 122

Vila de vanzare in Westfield

Te gândești să schimbi locația? Te gândești la Westfield ca opțiune de locuit? Dacă da, atunci Rig Imobiliare îți propune proprietatea de mai jos!

Gândită elitist, îmbinând atât stil ușor baroc cu stil modern, tineresc, practică în același timp, proprietatea se prezintă mai bine prin fotografii decât prin cuvinte!

Finalizată în 2017, vila e construită din cărămidă porotherm, izolata cu polistiren de 15 cm negru grafitat, este desfășurată pe 145 mp, iar terenul are 350 mp. Acoperișul e etanșat cu spumă Penosil de 17 mm.

Curtea e o oază de liniște, cu diverse soiuri de pomi ornamentali și fructiferi (cedri libanezi, aluni, cireși, caiși, pruni,etc), cu ornamente de piatră naturală, sisteme automatizate de irigare. Totul e gândit astfel încât să fie util dar sa încânte și privirea!

Parterul vilei propune un living generos de 45 mp împreuna cu dinning room, bucătărie dotată și utilată modern, baie de serviciu cu duș.

Mansarda propune două dormitoare dintre care unul e master bedroom cu balcon din fier forjat și sticlă de Murano. Mai avem un dormitor și avem baie cu cadă tip spa cu duș incorporat.

Ca dotări suplimentare, vorbim de ferestre termopan cu sticlă tripan import Germania, mobilier masiv, scările de acces la mansardă sunt tapetate cu burete de 12 mm și mochetă industrială. Există ferestre tip vitralii.

Încalzirea imobilului este în pardoseală și e asigurată de pompă de căldură!

Există sistem de alarmă si sistem de supraveghere video profesional, accesibil via smartphone de oriunde!

Totul e gândit în această  vilă, iar dacă îți dorești confort și stare de bine, programează o vizionare!

Proiect gândit și dezvoltat până la final de Kangoroo Studio – Arhitectură & Design!

Casa se vinde cu mobila de bucatarie si bai.

 

Prețul de ofertare este de 169.000 euro

TEL: 0744506111 Simonca George

Utilități:

  • Incalzire in pardosea
  • Aer conditionat
  • Energie electrică
  • Centrală proprie
  • Apă
  • Canalizare
  • Gaz
  • Termotecă