+40 744 241 122

Vila de vanzare in Bodrog

RIG IMOBILIARE va ofera spre achiziție o vilă de lux in zona Bodrog la doar 20 de minute de centrul orașului Arad. Constructia este noua, finalizata in anul 2015, fiind investiți foarte mulți bani in acest imobil care este situat pe un teren de 1000 de mp într-o zona foarte frumoasa si liniștită aproape de magazine, gradinita, scoala.

Vila este foarte spatioasa si luminoasa datorita geamurilor mari. Suprafața construita a imobilului este de 367 mp, iar cea utila este de 300 mp, fiind compus astfel, la parter avem living foarte spațios open space cu bucataria, cămară, baie mare cu duș și dormitor, iar la etaj avem : 3 dormitoare foarte luminoase, doua dintre avand balcon, o baie cu cadă, o altă baie cu duș, dresing de haine, dresing de papuci si hol.

Casa se vinde mobilata si utilata exact ca in poze cu tot ce contine, la vanzare se iau doar hainele si lucruile personale, aparturile si tot ce se afla rămân in preț, inclusiv robotul care aspira, cel care sterge pe jos, care spala geamurile si cel pentru tuns gazonul. Exista si o piscină care se poate monta sau demonta, curtea este foarte frumos aranjata fiind construita si o terasa deschisă unde poti  sa te relaxezi. Tot in curte avem si un gratar pe gaz si mult spațiu verde, gazonul fiind udat cu aspersoare, casa având sistem de supraveghere video si alarma. Casa dispune de toate utilitățile, inclusiv centrala proprie pe curent (cheltuielile maxime in iarna fiind in jur de 1000-1200 de lei pe lună).

PRET:  354.000 euro usor negociabil

TEL: 0746673373   David Ancateu