+40 744 241 122

Oportunitate !!! Imobil cu afacere la cheie ‘’ Club activitati mixte copii’’

RIG Imobiliare va propune spre vanzare un imobil cu parcare auto si spatiu recreativ  – situat in zona Ultracentrala  / Arad.

CARACTERISTICI: 

Imobilul  are o in suprafata totala de teren intravilan de 950  mp, cu o suprafata construita  de 450mp, diferenta fiind de teren destinat spatiului verde  si  doua fronturi  stradale – unul fiind  la sosea !!!  – pozitionarea acestuia este una strategica – fiind situata intr-o zona foarte buna – ultracentrala – traficata intens pietoanal si auto !!!

Utilitati: apa ,energie electrica  canalizare ,gaz – centrala proprie pe gaz!

ALTE INFORMATII:

Este sub forma de L – format din doua corpuri alipite – pe doua nivele !

Etajul este format din: 11 apartamente cu 1 camera si baie/dus, 1 apartament cu 2 camere si 1baie /dus , cu un open space si terasa mare – o parte din apartamente au balcoane mici!

Parterul este format din : 5 camere din care trei cu vitrina mare la strada principala – o chicineta , 1 baie ,trei holuri , 1 apartament cu 1 camera si baie /dus , casa scarii – sala de mese cu bucatarie special utilata si destinata restaurantelor mici !

IMOBILUL ESTE UTILAT SI MOBILAT  COMPLET  PENTRU PENSIUNE SI CLUB COPII – MODERN INSA MOBILIERUL ESTE UZAT DAR POATE FI FOLOSIT ORI RECONDITIONAT!!!

O parte din spatiul verde este amenajat cu pomi ornamentali , foisor , fantana arteziana , loc gratar – iar cea de-a doua parte este amenajat si pavat pentru parcare auto mare cu acces direct din strada !

BENEFICII:

Situat  la sosea – cu doua fronturi mari stradale – vitrine mari la strada – doua intrari separate cu acces direct din strada – acces auto  ,  avantaj plus – fiind si in apropierea unor puncte  importante / traficate din Arad!!!

Ca si beneficiu poate fi luat in considerare faptul ca este mobilat si utilat complet , investitiile care vor fi facute pot fi considerate minime!!!

Pot fi deschise afaceri cu diferite activitati simultane – datorita proiectului implementat chiar in acest scop , activitati cum ar fi :

Centru sportiv

Pensiune cu restaurant

Centru medical / Camin de batrani, smd

Club copii / After school, smd

Pot fi accesate inclusiv finantari fonduri europene !

CMBU –  cea mai buna utilizare fiind folosinta lui actuala !

PRET: 340.000 euro – negociabil !

TEL: 0758070755