+40 744 241 122

Ferma / teren aferent de vanzare in Semlac

RIG Imobiliare va propune spre vanzare o ferma / teren aferent situata in Semlac.

CARACTERISTICI: 

Ferma este amplasata la aproximativ 3.5 km de intersectia cu durmul DN 7 / E 68, comuna Semlac, la o distanta de 38 km de municipiul Arad.

Ferma este pe un teren intravilan cu o suprafata totala de 152.000 mp, front stradal 342 ml, terenul fiind compus din doua parcele adiacente: 5.800 mp si 146 mp, pe care sunt edificate o serie de constructii cu caracter agro – zootehnic, de tipul: 14 hale crestere porci, cabina cantar, 2 magazii, siloz, micro FNC cu magazie anexa, atelier mecanic, cantina, corp administrativ, castel apa, centrala termica, depozit constructii, 4 silozuri, punct taiere si statie epurare.

Toate constructiile sunt cu regim de inaltime P.

Constructiile au fost edificate in perioada anilor 1980 si partial renovate in anul 2008.

Proprietatea nu este racordata la reteaua de curent electric, insa beneficiaza de foraj apa si statie epurare. Nu exista retea publica in zona de gaz si canalizare.

Drum de acces partial ingradit (gard din placi beton aproximativ 2.200 mp), drumul este betonat pe pat de balast.

Accesul auto si pietonal este bun, realizandu – se direct din DJ 709 D, strada asfaltata cu doua sensuri de circulatie, o banda pe sens. Transportul public in zona este reprezentat de statii de autobuz / microbuz.

Pe terenul liber, neconstruit, sunt amenajate platforme betonate, cu o suprafata de 50.000 mp.

Avantaje:

  • Posibilitate accesare Fonduri Europene
  • Bancile acorda credite dezvoltatorilor, credite de peste 30 milioane euro, in tranzactii de peste 800 milioane euro
  • Dezvoltarea economica a Fermei Semlac este favorabila in primul rand datorita pozitiei sale geografice deosebit de strategica.

Recomandari:

  • Utilizarea existenta, renovarea sau reabilitarea, extinderea, adaptarea sau conversia la o alta utilizare, demolarea partiala sau totala, ori o combinatie a acestor alternative
  • CMBU – cea mai buna utilizare este actuala lui folosinta. Datorita faptului ca cele doua parcele de teren au fost tratate ca un tot unitar, ele formand o unitate agro – zootehnica, nu se recomanda cumpararea separata.

Alte informatii:

  • Valoarea proprietatii imobiliare conform metodei Fluxului de Numerar Actualizat este 1.344.800 euro
  • Pret vanzari spatii agro-zootehnice (euro/mp) 100 – 230
  • Pret chirii spatii agro-zootehnice (euro/mp) 1 – 2.5
  • Atitudinile pietii fata de evolutia inflatiei in viitor, sunt influentate de mai multi factori printre care gradul de risc, randamentul realizat in trecut, niveluri de impozitare, s.a.m.d.

PRET: 850.000 euro neg.

TEL: 0758070755