+40 744 241 122

Case noi de in Palladium Residence Arad

Palladium Residence Arad este cel mai nou cartier de case situat la doar 10 km de Primăria Arad, în comuna Fântânele și întrunește standarde de ultimă oră în ce privește dezvoltarea unui ansamblu rezidențial.

RIG Imobiliare, așadar, are placerea, în exclusivitate, de a vă oferi posibilitatea să achiziționați o casă nouă în Fantanele.

Suprafețele parcelelor variază între 250 și 280 mp.

Casele, desfășurate pe două niveluri (parter și etaj), au o compartimentare practică si utilă având astfel:

La parter avem hol intrare, living spațios, bucătărie închisă, baie și două terase.

Etajul ne oferă trei dormitoare, baie mare și balcon.

Suprafața construită la sol 105 mp, iar desfășurată 175 mp.

Deși sunt concept duplex dar ele sunt construite individual fiecare fiind delimitate de pereți dubli între care este ampora de 15 cm pentru izolație termica si fonica, respectiv sunt delimitate prin gard zidit cu bolțari din beton.

Fiecare casă, de asemenea, dispune de carport în lateral.

Fiecre casă dispune de toate utilitățile (apă, curent, canalizare și gaz). Construcția este din Porotherm cu izolație din polistiren de 10 cm, dispune de geamuri termopan de ultimă generație, încălzire în pardoseală (Rehau) pe ambele niveluri (termotecă Ariston), instalație electrică Grohe. Toate materialele folosite sunt premium, de calitate și respectă standardele actuale în vigoare.

În proximitate, și asta e important, se află noua grădiniță, școală, terenuri de sport și locuri de joacă. Iar important, mai ales pentru faptul ca usureaza accesul rapid spre oras, cartierul se afla aproape (cca 2 km) de viitoarea centura care va face legatura si cu Autostrada A1.

Prețurile caselor se situează între 85.000 și 129.000 de euro, în funcție de stadiul în care se află, prețul cel mai mare având una dintre case care este utilată și mobilată!

Așadar, dacă ceea ce ți-am prezentat, te-a convins să dorești să vezi acest nou cartier, sună-l pe colegul nostru Cătălin  programează o vizionare!

Pret: de la 85.000 euro

TEL: 0746264422  Catalin Sas

Utilități:

  • Aer conditionat
  • Energie electrică
  • Centrală proprie
  • Apă
  • Canalizare
  • Gaz
  • Geamuri termopan