+40 744 241 122

Casa noua la pret de apartament – zona Gradiste

RIG Imobiliare va propune spre vanzare o casa noua situata  in zona Gradiste.

CARACTERISTICI:

Casa este o constructie din 2018, pe 2 nivele P+M, parterul este compus din: open space – living / bucatarie cu acces pe terasa din curte, hol, baie / cabina dus, dormitor cu dressing, camera tehnica – cu intrare din exterior / interior, mansarda este compusa din: hol, 2 dormitoare, ambele cu dressing plus baie cu vana si balcoane, pod, suprafata construita 147 mp, suprafata teren 300 mp, front stradal 10 ml. Utilitati: apa, canalizare, energie electrica, centrala proprie pe lemne, retea de gaz in apropiere, cablu TV / internet.

ALTE INFORMATII:

Exteriorul imobilului este in gri, interiorul design modern, amenajat cu: gresie, faianta, parchet laminat, geamuri / usi exterioare termopane, geamurile de la bai cu rolete, usi interioare din lemn. Casa dispune de acces / parcare auto, se vinde mobilata partial – in functie de negocieri, se afla intr-o zona linistita, la aprox. 10 minute distanta de Podgoria / Calea Iuliu Maniu / Str. Banu Maracine / B-dul Revolutiei (cu masina).

Avantaje: spre deosebire de un apartament la bloc nou, se poate servi cafeauau pe propria terasa, parcarea auto fiind gratuita.

Pret: 72.000 euro neg.

TEL:  0758070755

Utilități:

  • Energie electrică
  • Centrală proprie
  • Apă
  • Canalizare
  • Geamuri termopan