+40 744 241 122

Casa de vanzare in Sofronea

La doar 7 km de Arad, la câteva minute de AFI și Atrium, în Sofronea, am găsit o proprietate foarte faină pe care noi, cei de la RIG Imobiliare, dorim să v-o oferim spre achiziție.

Pe un teren generos de 914 mp cu 25 front stradal, vila, construcție nouă din 2011, finzalizată în proporție de 90% (mai trebuie doar culoare și balcoanele finisate), are suprafață de 300 mp construiți si 250 suprafață utilă desfășurată pe două niveluri.

La parter avem un living foarte mare (50 mp), bucătărie, camară alimente, un dormitor, un birou, baie cu cadă și încă o cameră.

La etaj avem trei dormitoare mari, o baie mare cu cadă și două dressinguri. Dintr-un dormitor accesămno terasă mare pe colț.

Casa este construită pe fundație de 1 m, din carămidă porotherm de 35. Are geamuri termopan, trei intrări. Avem gresie si parchet în toată casa. De asemenea, avem si pivniță.

Incălzirea e asigurată de centrală pe lemne Ferolli foarte eficientă încălzirea pe timp de iarnă având costuri reduse pentru suprafața utilă mare.

Apa casei este forată, filtrată și buna de băut.

Curtea are livadă, zonă de legumicultură, avem carport pentru două mașini.

Casa este retrasă în spatele curții, având astfel intimitate.

Ideală pentru familie numeroasă!

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, sună-ne și hai să o vedem!

Preț: 195.000 euro!

TEL: 0744506111 George Simonca

Utilități:

  • Energie electrică
  • Centrală proprie
  • Apă
  • Geamuri termopan