+40 744 241 122

Casa de vanzare in Parneava

RIG Imobiliare vă propune spre achiziție o casă aflată în cartierul Parneava, pe o stradă liniștită, intr-o zona buna. Casa este situată pe un teren de 1.190 mp, cu front stradal de 18 m, cu acces auto in curte si parcare in fata casei.  Dispune de 3 corpuri de cladire:

Casa 1 este compusa din 4 camere, baie, camara , hol, amenajta cu gresie  faianta, parchet masiv , geamuri din lemn cu rolete, centrala pe gaz(termoteca), casa mai necesita renovari, suprafata casei 125 mp construiti.

Casa 2: este o casa mai mica cu o suprafata de 55 mp construiti, compusa din bucatarie, camera si inca o camera care sa folosește ca si atelier  cu intrare in pivnita, este amejata cu parchet laminat in camera, geamuri din lemn, incalzire pe teracota pe lemne, exista si gaz.

Casa 3: este o construcție noua in rosu tencuita in interior cu geamuri termopane, casa este P+M. Parterul este compus din living mare cu iesire pe terasa in spatele casei, o camera, baie, bucatarie, camera tehnica, suprafata la sol este de 80 mp construiti plus mansarda de 80 mp construiti, total 160 mp construiti. Mansarda fiind compusa din 2 dormitoare fiecare cu iesire pe balcon,dressing, baie.

Casa se afla intr-o zona buna, pe o strada linistita, fiind aproape de Spitalul Judetean, scoli, gradinita, piete, la 15 minute de centru.

Pret: 185.000 euro negociabil

TEL:  0746264422

Utilități:

  • Energie electrică
  • Centrală proprie
  • Apă
  • Canalizare
  • Gaz
  • Termotecă