+40 744 241 122

Casa de vanzare in Nadlac

Și pentru că noi, cei de la RIG Imobiliare, ne-am făcut un obicei deja din a tranzacționa proprietăți în Nădlac și ne și place, am pus “geana” pe încă o proprietate care s-ar putea să-ți placă!

Așa că, te invităm să parcurgi următoarele rânduri.

Aflată pe un teren de 1.246 mp cu deschidere de 20 m liniari pe o stradă lată, asfaltată, casa pe care o propunem a fost recent renovată aproape în toalitate, mai fiind nevoie de mici investiții pentru a o face cămin frumos și primitor.

Compusă dintr-un hol spațios, două dormitoare mari, bucătărie mare, baie cu cadă și două lavoare, dressing și încă o cameră gândită ca loc de luat masa sau de zi, casa a fost renovată păstrăndu-se elementele (stucaturi) arhitecturale ale vechii case, s-au montat geamuri tripan cu rolete și site (casa atrage lumimă naturală, ferestrele fiind foarte mari). Partea electrică e specială, fiind asigurate 4 circuite mari, câte un panou electric separat pentru fiecare cameră, în total fiind instalate aproximativ 150 de prize și întrerupătoare (toate cap-scară). Parchetul și gresia sunt de cea mai bună calitate.

Suprafața construită a casei e 150 mp, iar utilă 120 mp.

Gazul este în casă, caloriferele și țevile din cupru sunt montate, tot ce mai trebuie fiind termoteca, senzorii fiind deja puși.

Există două sisteme de climatizare Ariston.

În curte, avem anexe și încă o casuță care poate fi amenajată după bunul gust al noului proprietar.

Avem terasă acoperită cu masă cu scaune.

Curtea e frumoasă, există garaj cu canal, pomi fructiferi. E iluminată ambiental!

Casa e racordată la canalizare, apă, curent electric mono și trifazat, dar există și puț forat și picurătoare pentru grădină!

Hai, dacă ți-am stârnit interesul, formează numărul colegului nostru George și programează o vizionare!

Preț: 84.900 euro

TEL: 0744506111 George Simonca

Utilități:

  • Aer conditionat
  • Energie electrică
  • Apă
  • Canalizare
  • Gaz
  • Geamuri termopan