+40 744 241 122

Casa de vanzare in exclusivitate in Cicir

RIG Imobiliare va propune spre vanzare – in exclusivitate – o casa situata in localitatea Cicir.

Imobilul este compus din 2 corpuri de cladire, suprafata terenului este de 2.750 mp, front stradal 25 ml, casele sunt constructii din caramida, din anul 2000.

Corpul 1. – este constructie pe 2 nivele P+M, suprafata utila de 113 mp, dispune de pivnita mare compusa din 2 incaperi, la parter este un hol mare la intrare, living cu bucatarie, baie de serviciu, la mansarda este un hol mare, 3 dormitoare mari, balcon mare cu iesire din 2 dormitoare, baie cu cabina dus.

Corpul 2. – este o constructie pe 2 nivele P+M, suprafata utila 100 mp, parterul este compus din bucatarie cu loc de servit masa, baie spatioasa, camara, iar la mansarda este o incapere mare gandita pentru sala de sport sau pentru petrecerea timpului liber.

Utilitati: gaz, apa, prister, energie electrica mono- si trifazata.

Ambele case sunt amenajate cu gresie, faianta, parchet lemn masiv, geamuri de lemn cu rolete, centrala proprie pe gaz (termoteca).

Curtea este pavata, dispune de un teren generos cu foisor, loc amenajat pentru barbeque, anexe pentru depozitare (40 mp), gradina mare cu pomi fructiferi si vita de vie.

Imobilul se afla intr-o zona buna, cu strada asfaltata.

AGENT EXCLUSIV!

PRET:  185.000 euro neg.

TEL: 0746264422

Utilități:

  • Energie electrică
  • Centrală proprie
  • Apă
  • Gaz