+40 744 241 122

Postat în 28 ianuarie 2019

Case de închiriat în Arad

Te-ai săturat să stai la bloc și visul tău este să stai la casă, dar nu ai momentan banii necesari pentru cumpărare? O alternativă potrivită ar fi chiria.

În portofoliul nostru se regăsesc case variate de închiriat cu super utilități, pentru a-ți oferi tot confortul de care ai nevoie: gaz, apă, canalizare, energie electrică, termotecă, contorizare apă.

Aici, spațiul nu va mai fi o problemă. Poți alege case cu până la 6 camere, care îți vor permite să te extinzi exact cât ai nevoie și să te bucuri de un spațiu imens de locuit, pe care îl vei putea folosi în diverse moduri – de la cazarea oaspeților la spații de depozitare.

Apelează la consultanții Rig Imobiliare, iar aceștia îți vor oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru a-ți găsi casa de vis!

4 camere
1 baie
150 mp

RIG Imobiliare va propune spre inchiriere o casa, situata in zona Parneava. CARACTERISTICI:  Casa este o constructie veche, dar rezistenta, din c...

390,00 €  /  lună
Vezi detalii
3 camere
2 băi
170 mp

RIG Imobiliare va propune spre inchiriere o casa situata in zona Bujac. CARACTERISTICI: Casa este construita pe 2 niveluri P+E, compusa din: 3 came...

500,00 €  /  lună
Vezi detalii
← Înapoi la articole