+40 744 241 122

Postat în 18 noiembrie 2019

Apartamente de închiriat 2 camere Micalaca

Ai vrea să te muți în chirie? Am pregătit pentru tine niște apartamente de închiriat cu 2 camere în Micalaca care te vor cuceri pe loc.

Micalaca ți se pare o zonă liniștită, ești student și ai dori să stai aproape de facultate sau vrei să rămâi în cartierul în care ai copilărit? Indiferent de opțiune, găsești răspunsul la Rig Imobiliare.

Aceste apartamente de închiriat cu 2 camere din Micalaca sunt spațioase și îți oferă tot locul de care ai nevoie. Sunt amenajate cu gresie, faianță, parchet laminat, geamuri termopan și ușă metalică. În plus, unele dispun și de loc de parcare, așa că nu trebuie să îți bați capul cu problema mașinii.

Nu trebuie să îți faci griji nici pentru utilități. Apartamentele de închiriat cu 2 camere din Micalaca vin împreună cu gaz, apă, canalizare, energie electrică, termoficare, fiind contorizate la apă și căldură.

Pentru a te ajuta să te muți cât mai repede posibil, unele dintre aceste apartamente se închiriază complet mobilate și utilate. Vei avea la dispoziția ta tot locul de depozitare necesare pentru hainele și lucrurile tale preferate.

Nu mai sta pe gânduri! Contacteaza-ne chiar acum pentru a te îndruma către alegerea unui apartament de închiriat cu 2 camere în Micalaca.

← Înapoi la articole